Vrei să-ți aduci iubita pe culmile plăcerii în pat? Ei bine, cercetătorii spun că poate ține mai puțin de performanțele tale sexuale și mai mult de banii pe care îi câștigi.

Astfel, intensitatea orgasmului  ține de grosimea portofelului, de cât de amuzant este un bărbat, dar și de încrederea pe care o are în el, potrivit unui studiu recent, de la Universitatea din Albania.

Cercetătorii au spus că orgasmul este mai puternic la femeile cu parteneri amuzanţi, plini de încredere, dar și bogați.

La studiul, condus de psihologul George Gallup, au participat mai multe studente heterosexuale, aflate în relaţii serioase.

Ele au fost întrebate cât de des au orgasm în timpul sexului, ce situaţie financiară are partenerul lor şi familia acestuia, dar şi detalii despre cum arată și despre personalitate.

Potrivit cercetării, intensitatea orgasmului depinde de cât de atrasă este o femeie de partenerul său şi de numărul de relații sexuale pe care îl au pe săptămână.

„Am mai identificat o serie decalități, precum motivaţia, inteligenţa sau determinarea, care prezic cât de des iniţiază femeile raporturi sexuale”, a spus coordonatorul studiului.